Koncert je održan na otvorenoj pozornici otoka Lokruma, u sklopu manifestacije Lokrumske večeri – glazba kraj mora u pratnji šezdesetak glazbenika iz redova renomiranog Dubrovačkog simfonijskog orkestra, a uz njih su istodobno na pozornici muzicirali i tamburaški ansambl Centra za tradicijsku kulturu Varaždin i bend Željka Bebeka.

Bebek je više od dva sata u užarenoj atmosferi držao publiku u pravom glazbenom transu! Koncert je otvorio dojmljivom izvedbom hita „Kad bi’ bio bijelo dugme“, a potom je nanizao mnoge velike uspješnice Dugmeta – „Sve će to mila moja“, „Sanjao sam noćas da te nemam“, „Selma“, „Ima neka tajna veza“, „Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac“, „Odlazim“ i mnoge druge. Publiku su raspametili i rasplesali i Bebekovi hitovi „Tijana“, „Gdje sam bio“, „Kaldrma“, a ni nakon pjesme „Laku noć svirači“ publika Željka Bebeka nije puštala da završi koncert, već su fanovi pohrlili zaplesati ispred same pozornice, a Željko Bebek ih je nagradio produljenjem koncerta uz pjesme“Ne spavaj mala moja“, „Svi marš na ples“, „Doživjeti stotu“ i „Sve ove godine“.

Željko Bebek ovaj je glazbeni projekt pripremao nekoliko godina, udruživši se s producentom Tomislavom Kašljevićem, koji zajedno s Bebekom s programom koji je sinoć doživio svoju premijeru, već početkom početkom studenog 2015. kreće na slavljeničku turneju povodom četrdesete godišnjice karijere Željka Bebeka. Prvi je termin najavljen već za 2.11. u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski” u Zagrebu, potom 4.11. slijedi „Sava centar” u Beogradu te 6.11. „Skenderija” u Sarajevu, a najavljuju se već i koncerti u mnogim hrvatskim gradovima u 2016.

Tibor Bun

keep2porn.net shemale777.com vrpornx.net